Monday, 20 February 2012

detik2 indah bersama



UNIVERSITI MALAYSIA TERENGGANU  !

 di sinilah dimana kami semua berkenalan antara satu sama lain.
bnyak memori manis dan pahit  yg tak dpat dilupakan sepanjang perkenalan ini.



ni snap time dekat ict . excited sgt sbb bnyak lmpu yg cntik2. hee


sempat lagi berposing semasa dlm perjalan ke jamuan raya  REVOF.
perghhh, sumer mcm gadis melayu terakhir. phewitt!


kat lif giant ! *org kat blakang kitorg pandang pelik jer. ye lah, kat lif pon nak tgkap gmbr ke.
hee ! tu lah namanya style. 


farahin dan faiz di pntai umt. wewiitt!


ni lah jalan biawak ! jalan di mana kami semua pergi ke kelas.
biawak mmg dah familiar dah dengan muka kami semua. huhu.

mcm2 gaya kitorang posing . 

amacam, ada gaya macam model tak? hee




bergmbr dulu sblum ke kelas . heeehe!



gadis2 comel . ( perasan jap)


no time g muzium kuala terengganu . waah, betapa bagosnya kami pergi melihat khazanah2 di muzium.
besar giler muzium ni, penat jalan.


nampak tak? betapa gembiranya kami semasa di muzium. almaklumlah, tak ramai org pon yg g muzim, so kamilah yg konkerr!

semoga persahabatan kita kekal selamanya!


No comments:

Post a Comment